Buda: CC7
Silnik: F20Z2
Wysłany: 2010-01-08, 20:45
hmm nie wiem czy przepisy sioe juz zmienily ale do tej pory chyba nie mogli Marcia bo to teren zamkniety. ale mialo sie to zmienic bo tyczylo sie to rowniez osiedli zamknietych itp.
hehehe ale zawsze kolega moze zaryzykowac i sie przekonac:D:D:D:D
Bardzo dziękuję za umieszczenie mojego postu we właściwym miejscu - na przyszość mam nadzieję lepiej szukać. Co do parkingu - pytam bo ostatnio w nocy, gdyśmy sobie spokojnie ćwiczyli opanowanie auta w poślizgu pech chciał, ze nas zatrzymali. Inna sprawa, ze aut "trenujących" było sporo. Ale "niebiescy" zatrzymali nas, bez wstępnych ceregieli (typu: "Starszy posterunkowy X . Powodem zatrzymania jest...") spisali i powiedzieli, że będzie madat oraz koszta sprawy wytoczonej nam przez właściciela sklepu. I że innych zgarną z nagrań kamer. I tyle. Żadnego info za co, o wyskości madatu itp. Trochę to dziwnie wygląda.
Trafiłem tu za sprawa Youtube, znalazłem jakiś filmik sprzed dwóch lat, potem trochę nowszy, poszukałem i znalazlem to forum :)
Aż dziw, że Was nigdy jakoś nie zauważyłem, mieszkam raptem 10km od Janek i przejeżdżam tamtedy praktycznie codziennie
Poruszam się ciemnoniebieskim (albo jak to kobiety mowią "szafirowym") CRXem, parę razy zdaje się przyuważyłem już żółciutkiego Civica 6gen, chyba, że jest ich więcej ;)
Tak wiec witam się... Wy się nadal tam pod Electroworldem spocicie? Dziś niedziela, ale chyba juz po czasie pisze...
od czasu do czasu ktos sie pojawi na podziemnym .... ale rzadko, wiec najlepiej umawiac sie na forum ... prawdziwe spotowanie pewnie zacznie sie jak juz sie cieplej zrobi i na powierzchnie bedzie mozna wypelznąć
A zolty 6g sie kreci po okolicach czasem nawet na spota podjedzie