Wysłany: 2008-05-25, 15:05 Gdzie najlepiej tankować paliwko
NO właśnie gdzie tankować.....dziś od miesiąca popatrzyłem sobie na ceny paliwa i troszkę chyba zdrożało.....BP 95-4,56zł 98-4,89zł Orlen 95-4,54 98-4,87zł.
No wlasnie poszly ceny w gore a tuz przed wakacjami pewnie jeszcze skocza, masakra. Ja tankuje tylko na Orlenie, Najtanszy jakiego znam i w miare blisko jest na Prymasa a najdrozszy w Jankach.... tak mi sie wydaje przynajmniej.
Misiu kolorowy, gdzie ja na wilanow bede jechac tankowac ?? Napisalam ze z tych w miare blisko. O cenach na stacjach gdzies gdzie nie jezdze nie mam pojecia wiec sie nie wypowiadam Moge jedynie wypowiedziec sie o tych na ktorych mam okazje tankowac
Buda: EJ6
Silnik: B series man!
Wysłany: 2008-05-25, 17:01
Ja najczęściej tankuje na Auchan w Piaseczenie - zawsze jedne z najniższych cen paliw w stolicy. Taniej bywa przy Forcie Wola - przy Górczewskiej (nie pamiętam którego hipermarketu jest tam stacja). Jakość paliw jest bardzo cząsto sprawdzana z racji ceny i jak na razie wszystko ok.
Buda: EE9
Silnik: B16A1
Wysłany: 2008-05-25, 17:13
Wiecie co ja ostatnio zalałem koło Spa... na LUKOIL 98 za 4,44 i za 100zł dojechałem do łodzi iz powrotem i jeszcze jeden dzień po wawie jeździłem i na reszcie auto mi nie prychało i strzelało czyli paliwo oki było i nie drogo...
Tutaj w wawie nie jest tanio ale przyznam racje Carlosowi w Piasacznie jest TANIO!!
ja też tylko zwykłe 95 za 4,69zł(przed wczoraj tankowane) tankuje na shellu w 90% czasami jak już jadę na oparach to na jakieś pierwszej lepszej. 95 vpowera nie tankuje bo nie czuje różnicy pomiędzy tymi 95;)
moje odczucie po zatankowaniu np. na auchan, jet... auto nie jeździ...
dużo czasu - całe studia - i dużo fur - całe 4 - tankowałem na Neste (albo na Puławskiej albo w Jankach) i było ok. Teraz czasem jeszcze tam zatankuję swoje Hondy (98 oktanów) i jestem zadowolony. Chociaż ostatnio ze względu żze nie za czesto jeżdżę samochodem to tankuję 98 na BP albo JET na Połczyńskiej i też jest git.
BTW: tak naprwdę to nigdy nie zauwazylem zeby fura po zatankowaniu nie szła...
Acha: na Jet'cie w weekend zawsze mają promocję i cena się zrównuję mniej więcej z tymi cenami spod hipermarketów. Na górczewskiej jest Tesco i paliwo tez jest dobre :D
_________________ <<<HONDA CIVIC TYPE R & HONDA CBR 600 RR>>>
CTR by michwil